Компании

Нашите партньори-стартъпи в Инкубатора са

logo-Playground
„Плейграунд Енерджи“ ЕООД
Произвежда части за детски люлки, които при движенията на децата превръщат кинетичната енергия в светлинни и звукови сигнали. Друг техен проект е свързан с образователни табла, при които топлината на човешката ръка се превръща в енергия и светлинен сигнал.
„ФутболСкаут“ АД
Работи по Networking платформа в областта на футбола ("футболен Linkedin"). Всеки потребител може чрез акаунта си да създава и търси футболни събития от целия свят. Платформата е въвела различни видове акаунт за играчи, треньори и фенове.
А4Е
А4Е ООД
Е платформа, трансформираща възможностите на изкуствения интелект в услуга, достъпна за широк спектър от бизнес потребители като предлага както собствени аналитични алоритми, така и такива на трети страни. Предназначени за широк кръг бизнес потребители - от кафенета и ресторанти до големи дистрибутори, вертикално ориентираните аналитични приложения на А4Е са стратегически инструменти в прогнозирането на продажбите, оптимизирането на бизнес процесите и изграждането на модели за повишаване на ефективността.
Sciant
„Сайънт“
Компанията е основана от опитни професионалисти в областта на ИТ услугите с опит в преодоляването на технологични предизвикателства: B2B системна интеграция, Web UX и разработка на приложения, проектиране и разработка на база данни.
automotive-260x260
Авто Парк България ЕАД
Работата на компанията е насочена към развитието на автомобилната индустрия в България, чрез създаване на нови технологии и утвърждаване на България като водеща R&D дестинация в автомобилния свят, чрез привличане на водещи ОЕМ или Tier 1 автомобилни производители в България. Компанията разработва нови технологии съвместно с един от водещите производители на електронно оборудване в автомобилизма Visteon.
Go4_logo_GreenBrown-260x260
Супер Фудс ООД
Стартъп, специализиран в производството на сурови био храни. Екипът на компанията разработва своя технология за производство на специализирани храни с всички качества, необходими за здравословно хранене. Тя е първата компания в Европа, която работи и налага иновативната система за оценка на здравословно хранене “Health Star Rating system". През 2016 техни продукти са обявени за най-добър нов специален диетичен продукт на едно от големите европейски изложения за биопродукти в Лондон.
printivo-260x260
Принтиво ООД
„Принтиво“ работи в сферата на регенеративната медицина. Основен фокус на дейност е инженирането на човешки костни тъкани и органи. Компанията е създала собствен 3D – биопринтер и формула на биомастил, позволяващи експерименти с цел разработване на костен аналог предназначен за лекарствени изпитвания във фармацевтичната индустрия, ортопедията и денталната медицина.
barin-260x260
Барин Спортс АД
Компанията разработва иновативни преносими технологии и услуги, които осигуряват детайлна информация за физическото натоварване и състояние на спортистите в реално време. Системата е инструмент, който превръща традиционните тренировки в изследвания, и е мощен помощник за взимане на важни решения по време на тренировки и официални състезания, намалявайки риска от контузии и подобряване общото състояние на спортистите.
future-standards
Фючър Стандартс ЕООД
Стартъп компания, която разработва и участва в различни проекти в областта на ИКТ, CAD системите, ранното предизвестяване и мониторинг на природни бедствия, компютърно проектиране на сложни бизнес и публични системи в областта на финансите и образованието, киберсигурността и др.
escreo logo
3 ЕН 3 ООД
Компанията произвежда иновативни бои за стени под бранда Escreo, на които може да се пише, рисува и т.н. Те са подходящи както за класни стаи, така и за публични пространства и детски кътове.

Зрели компании, акселератори, инвестиционни фондове, организации

microsoft
Microsoft Innovation Center
Чрез партньорството с ИнтерКонсулт България (ИКБ) и Start it Smart, Microsoft Innovation Center подкрепя предприемачите във всяка стъпка от пътя им – от разработката на идея до основаване на нова компания. Чрез разнообразни програми, предприемачите ще имат достъп до обучения, ментори и различни Microsoft инструменти, които ще им дадат възможност да достигнат следващото ниво в развитието на бизнеса си.
Tech-Tour
Тех Тур Глобал ЕООД
Занимава се с организирането на събития, в рамките на които формираната от групата сериозна инвестиционна общност разглежда и оценява идеите и концепциите на над 2000 стартиращи и развиващи се компании от Европа. Тази връзка между компаниите и потенциални инвеститори от общността се осъществява чрез провеждането на серия от 25 събития всяка година.
JA-logo
Фондация Джуниър Ачийвмънт България
Дейността на Фондацията е свързана с обучения по предприемачество, подкрепа за стартиращи компании на ученици и студенти, и др.
balkan-260x260
Болкан Лоджик ООД
Компанията работи по развиването на иновативни решения в областта на енергетиката и Internet of Things.
metro-260x260
Моушън Артс ООД
Дружеството работи в областта на рекламата и предлага разнообразие от канали за външна реклама в страната, избор на различни комуникационни средства, както и иновативни технологични решения. Компанията работи по разработването на система за иновативна услуга- "София Байкс".
bosch_logo_res_340x111
Bosch Group
The Bosch Group started an expansion of its global network with a new software engineering center in Sofia. The leading global provider of technologies and services will develop in Sofia Tech Park automotive systems with and for Bosch internal partners.

Част от Инкубатора бяха

Kidamom_Logo
„Кидамом“ ЕООД
Развива VOD услуги, които са насочени към семейства и деца. Една от тези услуги е видео облак за споделяне на семейни моменти в цял свят. С екип от „Ксениум“ ООД разработва видео решение, базирано на семантичен анализ (Artificial Intelligence), насочено към бизнес клиенти от цял свят. Партньори по проекта са „Онтотекст“ АД – световен лидер в семантичните технологии.
„Майндскейп“ ООД
Специализирана в създаване и внедряване на иновации в областта на сигурността и транспорта, създаване на специализиран софтуер за контрол на достъп в публични пространства, стадиони, зали, площади, бизнес центрове и жилищни комплекси, както и внедряване на иновативни подходи в сферата на електромобилността.
europatc_logo
ЕуроПАТЦ ООД
Създава иновативно устройство за защита на децата с аутизъм. CAPPO е технологична новост в световен план и е на база на иновативна софтуерна програма. Представлява електронно устройство с множество сензори, което се поставя в специално разработена дрешка на гърба на детето и следи къде е то, позицията на тялото му, движението, вибрациите, температурата или дали тялото има досег с вода, и изпраща информацията на мобилни устройства, компютър или таблет на родителите.
Intelics
„Интеликс инженеринг“ ООД
Занимава се с разработване на CASE решение за създаване на HMI middleware, под формата на софтуерен toolchain и framework, насочено към автоматизация на развоя на аутомотив-специфични потребителски интерфейси.
welldrinks-logo
„Уелдринкс“ ООД
Основен предмет на дейност разработването и предлагането на пазара на нови функционални води.
cards-260x260
СО2 КАРДС ЕООД
Занимава се с разработването на методи за компенсация на CO2 емисии, изхвърлени в атмосферата в следствие на човешка дейност. Разработила е технологично онлайн-базирано решение за транспортни услуги и работи по неутрализиране на въглеродния отпечатък на компаниите.
„Профай“ ООД
Работи по разработване на маркетинг платформа, базирана на научни изследвания в областите изкуствен интелект, извличане на информация и обработка на естествени езици.
jboxers-260x260
„Джей Боксърс“ ООД
ИТ стартъп, който развива продукти в сферата на изкуствения интелект и в областта на вградените устройства. Има собствена платформа за управление на дейностите и данните за предприятия и организации. Един от основните проекти е Fleet Profiler: система за мониторинг и анализ на автомобилни превозни средства, определяне на стил на шофиране и профил на шофьора.
mammothDB
„МамутДиБи“
Занимава се с разработване на база данни за анализ на големи масиви от данни за нуждите на малки и средни предприятия. Разработката за тяхно приложение с паралелна база данни, която позволява обработка и повишаване на производителността върху стандартен хардуер, вече е подадена в патентното ведомство.
Helecloud
Хелеклауд
Млада компания, предлагаща облачни услуги, чийто партньор е световния лидер Amazon Web Services. Мисията е поставяне на основи за масово приемане на облачните услуги като основна платформа за Информационни и Комуникационни Технологии в средна и мащабна по размер корпоративна среда. Хелеклауд изследва и анализира информационната сигурност и регулаторна съвместимост, управлението на ИТ услугите, както и ефективното и целесъобразно планиране и внедряване на облачни решения.
cleantech_bulgaria_logo_noslogan
Клийнтех България
Клийнтех България е бизнес мрежа за чисти технологии, иновации и устойчиво развитие, с научноизследователска, развойна и консултантска дейност в областта на опазване на околната среда, корпоративната социална отговорност, енергиен мениджмънт, енергийна и ресурсна ефективност, климатичните рискове, подкрепа и инвестиране на стартиращи компании.
Абонамент за бюлетин | Monthly newsletter
X