Творчески Работилници Експериментариум

Не пропускайте тази събота: Работилница „3D Modeling & SOLIDWORKS“ за любопитковци с интерес към моделирането

10.10.2018

Освен интензивни обучителни курсове и демонстрации, TechnoMagicLand организира и работилници, които в по-синтезиран вид запознават малките любопитковци с красотата на науката.

Следващата работилница в изпълнения със събития календар на TML се казва „3D Modeling & SOLIDWORKS“. Тя е подходяща за деца около и над 12 годишна възраст и ще бъде с продължителност 120 минути. За да бъде работилницата приятно и максимално интерактивно изживяване, предвиждаме 12 места, а таксата за участие е 15 лв.

Работилницата представлява кратко въведение в света на 3D моделирането, значението на понятията CAD и CAE и възможностите на софтуера за 3D моделиране и продуктов дизайн – SOLIDWORKS.

Водещият на работилницата е Ангел Александров – млад специалист с опит в областта на 3D моделирането и конструирането на изделия и лектор на курса в TechnoMagicLand „Инженерство за юноши с първи стъпки в SOLIDWORKS и 3D технологиите“, който ще се проведе в периода 15-18 октомври. (Вижте интервюто ни с Ангел тук)

По време на двучасовото занимание участниците ще се запознаят с някои основни понятия от 3D оформянето на обекти и модели, като работят с базовите команди и инструменти за двуизмерно чертане и триизмерно моделиране на SOLIDWORKS. Бъдещите инженери ще имат свободен достъп до софтуера и ще създадат прости модели, които ще подготвят за 3D принтиране или друг вид технология за изработка.

Записването за участие в курсовете и работилниците на TechnoMagicLand става от родител или настойник с попълване на електронния формуляр по-долу или като ни пишете на имейл адрес: office@technomagicland.com.

Абонамент за бюлетин | Monthly newsletter
X