Офис сгради

В София Тех Парк има следните офис сгради:

Сграда Инкубатор – около 4 500 кв. м офисна площ, предназначена за стартъпи, които разработват иновативни продукти в трите основни фокусни области на научно-технологичния парк – информационни и телекомуникационни технологии, науки за живота и зелена енергия. Пространството е специално разработено за офисна работа, работа в мрежа /нетуъркинг/ и подпомагане на стартиращи компании да развиват своите идеи в успешен бизнес, както и да имат достъп до различни източници на финансиране. Повече за условията за кандидатстване за офис площи в Инкубатора можете да намерите ТУК.

Друга част от Инкубатора е предназначена за зрели компании, от които стартъпите могат да черпят ценни знания и опит, фондове, които инвестират в млади компании, предприемачески организации, които помагат за развитието на иновационната екосистема в България.

Инкубаторът предоставя на компаниите оборудвани офис пространства, конферентни зали за споделено ползване, складови помещения, зони за отдих, спорт и др.

В момента 22 високотехнологични компании, от които 14 стартъпи, работят и развиват свои иновативни бизнес идеи в офис площите на „София Тех Парк“. Към момента членове на инкубатора са фирми, които предлагат IТ услуги, софтуерни иновации в животновъдството, в областта на сигурността, създават нови продукти, разработват нови материали и др. Тук са и утвърдени организации като мрежата за чисти технологии Cleantech, Microsoft Innovation Center, мрежата за рискови инвеститори Tech Tour, Junior Achievement България. Свой офис в Инкубатора има и Уникредит Булбанк.

 

Walltopia Collider Activity Center

Многофункционален център, изграден от първия частен инвеститор на територията на научно-технологичния парк  и световен лидер в производството на изкуствени стени за катерене – “Уолтопия”. Предлага обща площ от 13 хил. кв.м, в това число офис площи за иновативни компании с развойна дейност, зони за отдих и спортен комплекс.

Абонамент за бюлетин | Monthly newsletter
X